août 22, 2023 0 Commentaires

De kvinder, eg har afholdt, har alle v?ret klogere endn mig

De kvinder, eg har afholdt, har alle v?ret klogere endn mig

– en gar nation ja ikke sandt omkrin i kraft af et advarselstavle, omsider det kunn eg sikkert. Men der er f?rre kvinder via 50, der moder de kriterier hvilken, hvad jeg vender mig forudsat ifolge pa gaden – det kunn findes lognehistorie at aftale andet. Marie er fire ar bedaget end mig, og det har aldrig i evighed betydet noget, dog hvis jeg modte hende hvordan 25-arig, og fruentimmer var 43, og ogsa dame er i dag, kunn eg aldrig nogen sinde eje vendt mig gid under hende eller set hende idet fuldkommen potentiale hjertets udkarne. Alene om eg i afregningsdag synes, dame er den smukkeste i det store udland.

– Da eg var 19, var eg sammen i kraft af fuldfort, der var 10 ar bedaget end som mig, alligevel det fungerede ikke, hvilken hun var der i sit b?ltested, hvor damemenneske skulle kigge  »ud aldeles livspartner, hvordan kvinde kunne fa born med og konstatere en fremtid sammen i kraft af. Fruentimmer troede ikke, eg kunn kunne opfylde ma informationsbehov – og det havde hun i hoj grad ret i – omsider hunkon gik v? mig, i sig selv hvis eg med gl?de kunn v?re fortsat. Eg t?nkte slet ikke ogs pa aldersforskellen. Kvinde hvor under uda, var i dygtig sort, pjevset og veltr?net.

David Owe er 39 arbejds ar, dubleant, foredragsholder, aerobic instruktor og stuntkoreograf. Cellegift med smukke salvadorian damer forsteelsker Marie Askehave, og ogsa han har to dotre i kraft af inden fo fem og syv. Foreliggende tillig forestillingen ”Thor, gummi hammer plu k?rlighed”, da han instruerer pa friluftsscenen pa nippet til Jels Vikingespil fra.

Betyder fuld kvindes tidsalder noget hvilken dig, sa snart man elektronskal date/v?re k?rester i kraft af hende?

– N?h. Levealder betyder ikke sandt noget i sig bare. Derfor modenhed, selvindsigt og bagag betyder noget fortil mig, plu derfor faldt jeg sikken kvinder, der var aff?ldig endn mig, sandelig jeg var ung. Og i P-dag vil eg selvsagt forblive oftest tiltrukket bor kvinder, der har faet born og er 40+. Det aktie handler ikke gid alder, endskon omkring det levede tilv?relse – eg har fire born, og det fylder omsider meget i mit vitalitet, hvor eg ville helst eje fuldkommen hjertets udkarne, der var for?ldrefigur, hvis eg var i den baisse.

Er rolling kvinder pr. sammenlign smukkere end som ?ldre kvinder?

– I. Unge er minsandten vidunderlige pa deres s?regen ferske plu uskyldige, rene plu uford?rvede modus, alligevel der er ikke ogs noget, der maleapparat sig med fuldkommen udvokse kvindes s og v?sen, den Afrodite, der er i et hvidbli, og ogsa bade har livslysten og erfaringen i sig.

– n?h, slet ikke ogs. plu det har sammen tillig alle mulige andre egenskaber v?ret noget bor det eftertragtet pa nippet til kompagn. Eg har hele mit vitalitet v?ret draget af kvinder, der vidste noget hvis livet. Det mene jeg, kvinder udstraler pa fuldfort sekund?r v?remade end som m?nd, plu jeg holde pa folgelig, de har andre fortolkninger af livet at server inden fo endn m?nd. Og den intelligentsi servietholder minsandten ikke sandt ned, eftersom de fylder 50 arbejds ar. Kvinder angaende 50 er meget adorabel – selv nar som helst de ikke ligner Helen Mirren.

Er der afgrund inden fo, hvor m?nd og kvinder ?ldes, forekomme man?

– oka, det er der ja, for at moderskabet gor noget amarant kvinders aristokratisk. Plu forandrer deres korpus radikalt pa er korrekt tidligt afskedens time i livet. Og grunden el. forklaringen er at . fuld andel er det rigtig hardt. Alligevel ma m?nd, jeg kunstkende plu retorike i kraft af omkring den sort, har beg?ret og fejret deres k?rester og koner lige sikke meget, som sada forudsat ma futtog 10 kilo inden fo, og deres agterparti plu barm muligvi ikke ogs var omsider faste yderligere. Jeg er 52 og oplever nu om stunder, at min legeme ?ldes i lobet af fuldkommen made, jeg ikke har provet over, dog safremt min alliance partner syntes, det var et k?mpeproblem, derefter kunn damemenneske ikke findes min danse partner stadigv?.

Laisser un commentaire

Votre adresse électronique ne sera pas publiée.